+381 24 544 200 cisz@tippnet.rs

Szeretne látványos videókat készíteni és hatékonyabbá tenni szervezete marketingjét? Szeretné megismerni a jól összeállított digitális mozgókép tartalmi és technikai elemeit? Érdeklik a videó szerkesztő programok használata?

Amennyiben a feltett kérdésekre IGEN a válasz, jelentkezzen Nem képtelenség! – a videó szerkesztés alapjai civileknek című, ingyenes képzésünkre, amely előadója Kovács Cintia és Dr. Námesztovszki Zsolt.

Időpont: 2020.10.03. (szombat) 9.00 óra

Helyszín: Szabadka, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11.)

 

A képzés programja:

 

9.00 – 10.30  Videofájlok, képfájlok, hangfájlok importálása

10.30-10.45  SZÜNET

10.45 – 12.15  Vágás, bemutatása. Effektek, szövegek animációja

12.30 – 14.00   EBÉD

14.00  – 16.00  Publikálás módja videomegosztó oldalakon. Egyéni munka, saját videó szerkesztése

 

A képzésre kérjük, hogy mindenki hozzon egy rövid videó felvételt és néhány képet a szervezetéről mobiltelefonon vagy fényképezőgépen és a hozzá tartozó letöltő kábelt. Ezt az egyéni videó szerkesztésekor fogják felhasználni.

Jelentkezni e-mailben a cisz@tippnet.rs e-mail címen lehet.

Jelentkezése során kérem, adja meg a következő adatokat: név, telefon, szervezet neve, település, e-mail cím, útiköltség-térítésre való igényét, valamint azt is írja meg, szükség esetén tud-e hozni magával laptopot (ez utóbbi nem feltétele a részvételnek).

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

A létszám korlátozott, a bejelentkezési sorrendet vesszük figyelembe.

 

Célszerű olyan személyt választani, aki majd a szervezetben várhatóan maga is tudni fogja a tanfolyamon tanultakat alkalmazni és továbbadni.

 

A vidéki résztvevőknek útiköltséget térítünk. Ezt az igényüket kérem, jelezzék jelentkezéskor. Az ebéd minden résztvevő számára ingyenes.

 

Az útiköltség-térítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, forgalmi engedély, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére. (A készpénzszámlához szükséges adatokat e-mailben továbbítjuk.)

 

A képzés a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően ingyenes.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom