+381 24 544 200 cisz@tippnet.rs

Kedves Civil Társam!

 

Tisztelettel meghívjuk a Vajdasági Magyar Civil Szövetség Magyar civil jövő Vajdaságban című konferenciájáraamelyet 2011. október 28-án és 29-én (pénteken-szombaton) tartunk Szabadkán, az Augustiniánumban. (Szabadka, Szent Teréz tér 2., a püspökség udvarában, bejárat a nagytemplom felöli oldalról.)

A program 2011. október 28-án pénteken 16 órától regisztrációval kezdődik és 2011. október 29-én szombaton 16 óra körül ér véget. 

Előadók: 
Sebestyén István Budapestről, vezető-főtanácsos KSH, a Civitalis Egyesület elnöke 
Dr. Csizmadia László a CÖF (Civil Összefogás Fórum) vezetője és az NCA (Nemzeti Civil Alapprogram) tanácsának elnöke Budapestről
Pásztor István a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke
Dr. Zsoldos Ferenc a Magyar Nemzeti Tanács alelnöke
Dr. Somogyi Sándor nyugalmazott egyetemi tanár, a Regionális Tudományi Társaság munkatársa 
Badis Róbert szociológus, az Indentitás Kisebbségkutató Műhely elnöke
Mr. Deli Andor Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkár.

Vajdasági bejegyzett magyar civil szervezetek jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy részvételi szándékukat a jelentkezési lap kitöltésével, aláírásával e-mailben: cisz@tippnet.rs, vagy faxon a 024/552-539 közöljék velünk legkésőbb október 24-éig.

A létszám korlátozott, 50 főnek tudunk ellátást nyújtani, a vidékieknek szervezetenként egy személynek benzinköltséget téríteni és szállást biztosítani. Az autóval érkezőknek parkolási lehetőség a püspökség udvarában (bejárat a József Attila utcából).

Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul. Szervezetenként egy főt várunk. Szeretnénk, ha ezt a meghívót továbbítaná olyan civil szervezetekhez, amelyeknek Ön szerint szintén ezen a konferencián van a helye.

Köszönjük, hogy jelenlétével megtiszteli összejövetelünket, és gondolataival hozzájárul egy szebb, tökéletesebb vajdasági magyar civil jövő kialakításához!

 

A program támogatója a magyarországi Bethlen Gábor Alap

 

Baráti üdvözlettel,

Béres Zoltán, a CISZ elnöke.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom