+381 24 544 200 cisz@tippnet.rs

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség egynapos képzést szervezett Szabadkán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon A csapatmunka és döntéshozatal hatékonyságának növelése a Google alkalmazások használatával címmel. A képzés támogatója a Bethlen Gábor Alap.

Az interaktív előadásokat Dr. Námesztovszki Zsolt tartotta. A képzésen túlnyomórészt a Szabadka és környéki civil szervezeti vezetők és tagok voltak jelen, de érkezett résztvevő Újvidékről, Bácsföldvárról és Bácskossuthfalváról is. A délelőtt folyamán szó esett a biztonságos internethasználatról, a digitális lábnyomról, a Facebook biztonsági beállításairól. A résztvevők számítógépen dolgoztak és így rögtön gyakorlatban is elsajátították az elhangzottakat. Ismerkedtek a Google alkalmazásokkal, a Doodle ingyenesen használható ütemező eszközzel. Ebéd után a prezentációkészítésről tanultak. A Prezi program alkalmazását gyakorolták, ingyenes logó és videó készítő programokat próbáltak ki.

A továbbiakban is igény mutatkozik hasonló tartalmas és gyakorlatorientált képzésre, mert a civil szervezeteknek is folyamatosan követni kell a korszerű számítástechnikai alkalmazásokat és informálódni az újdonságokról.

A képzés támogatója a Bethlen Gábor Alap.

 

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom