+381 24 544 200 cisz@tippnet.rs

Csapatépítő találkozót szervezett az Észak-bácskai Civil Központot működtető Vajdasági Magyar Civil Szövetség a Délvidéki Civil központok vezetői, munkatársai és pénzügyi szakembere részére a Magyar Nemzeti Tanács Civil Konzultatív testületének a támogatásával. A tartalmas foglalkozás során mindenki beszámolt a saját régiójában zajló eseményekről, megvalósult programokról, a sikerekről és a felmerülő nehézségekről, amelyekre közös ötletelés formájában kerestek megoldást.

Szinte minden régióban eltérő a helyzet és különböznek a bevált jó gyakorlatok. Az ilyen közös találkozások pozitív hatással vannak a résztvevőkre, mert betekintést nyerhetnek egymás tevékenységébe, és új ismereteket, tapasztalatot szerezhetnek, amelyet későbbiekben eredményesen felhasználhatnak a saját közösségükben.

A nap folyamán szó esett a meglévő programok elszámolásáról, a várható pályázati kiírásokról, a partnerségekről és a jövőbeni tervekről. Az építő jellegű beszélgetést és a jó hangulatban eltöltött foglalkozást közös vacsora követte.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom