+381 24 544 200 cisz@tippnet.rs

Megunta már civil szervezete régi honlapját? Új, letisztult weboldalt szeretne, amit könnyű kezelni? Programozás nélkül szeretné felépíteni saját honlapját? Érdekli a WordPress ingyenes és esztétikus sablonjainak használata?

Amennyiben a feltett kérdésekre IGEN a válasz, jelentkezzen A WordPress – honlapkészítés egyszerűen és gyorsan című ingyenes képzésünkre, amely előadója Dr. Námesztovszki Zsolt.

Időpont: 2018.03.17. (szombat) 9.00 óra

Helyszín: Szabadka, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11.)

A képzés programja:

9.00 – 10.30 Ismerkedés a WordPresszel, a honlapszerkesztő felület testreszabása, oldalak, bejegyzések létrehozása.

10.30 – 10.45 SZÜNET
10.45 – 12.15 Menü létrehozása, linkek és médiák alkalmazása és egyéb technikai lehetőségek bemutatása
12.15 – 13.30 EBÉD
13.30  – 15.30 Egyéni munka, saját honlap elkészítése

Jelentkezni e-mailben a cisz@tippnet.rs e-mail címen lehet.

Jelentkezése során kérem, adja meg a következő adatokat: név, telefon, szervezet neve, település, e-mail cím, útiköltség-térítésre való igényét, valamint azt is írja meg, szükség esetén tud-e hozni magával laptopot (ez utóbbi nem feltétele a részvételnek).

Jelentkezési határidő: 2018. március 13.

A létszám korlátozott, a bejelentkezési sorrendet vesszük figyelembe a Cisz tagjainak előnyben részesítése mellett. Minden szervezetből többen is jelentkezhetnek, de elsődlegesen az „egy szervezet, egy ember” elv alapján töltjük föl a létszámot, a többieknek csak az esetlegesen megmaradó szabad helyeket tudjuk fölkínálni. Célszerű olyan személyt választani, aki majd a szervezetben várhatóan maga is tudni fogja a tanfolyamon tanultakat alkalmazni és továbbadni.

A vidéki résztvevőknek útiköltséget térítünk. Ezt az igényüket kérem, jelezzék jelentkezéskor. Az ebéd minden résztvevő számára ingyenes.

Az útiköltség térítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, forgalmi engedély, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére. (A készpénzszámlához szükséges adatokat e-mailben továbbítjuk.)

A képzés a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően ingyenes.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom