+381 24 544 200 cisz@tippnet.rs

Felhívás a képzésre

 

Szeretné hatékonyabbá tenni szervezete kommunikációját? Szeretné megismerni a Google ingyenes online alkalmazásait? Érdekli a biztonságos internethasználat és a jó prezentáció elemei?

Amennyiben a feltett kérdésekre IGEN a válasz, jelentkezzen A csapatmunka és döntéshozatal hatékonyságának növelése a Google alkalmazások használatával című ingyenes képzésünkre, amely előadója Dr. Námesztovszki Zsolt.

Időpont. 2016.12.10. (szombat) 9.00 óra

Helyszín: Szabadka, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11.)

A képzés előfeltétele GMAIL postafiók megléte

Jelentkezni e-mailben a cisz@tippnet.rs e-mail címen lehet. Jelentkezése során kérem, adja meg a következő adatokat: név, telefon, szervezet neve, település, e-mail cím, útiköltség-térítésre való igényét, valamint azt is írja meg, szükség esetén tud-e hozni magával laptopot (ez utóbbi nem feltétele a részvételnek).

Jelentkezési határidő: 2016. december 5.

A létszám korlátozott, a bejelentkezési sorrendet vesszük figyelembe a Cisz tagjainak előnyben részesítése mellett. Mivel minden szervezetből csak egy résztvevőt tudunk fogadni, ezért célszerű olyan személyt küldeni, aki majd a szervezetben maga is tudni fogja a tanfolyamon tanultakat alkalmazni és továbbadni.

A vidéki résztvevőknek útiköltséget térítünk. Ezt az igényüket kérem, jelezzék jelentkezéskor.

Az útiköltség térítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, forgalmi engedély, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére. (A készpénzszámlához szükséges adatokat e-mailben továbbítjuk.)

A képzés a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően ingyenes.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztom